De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Jeroen van der Boom - One Good Reason

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Jeroen van der Boom - One Good Reason

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>Jeroen van der Boom - One Good Reason</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom zingt in het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'One Good Reason', origineel van de Songfestival-artiest Marlayne. In 1999 behaalde ze daarmee de 8e plek. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jeroen van der Boom zingt in het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'One Good Reason', origineel van de Songfestival-artiest Marlayne. In 1999 behaalde ze daarmee de 8e plek.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Jeroen van der Boom - One Good Reason of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier