De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Boom Bang a Bang

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Boom Bang a Bang

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>René Froger - Boom Bang a Bang</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. René Froger zingt in het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Boom Bang a Bang', origineel van de Britse Songfestival-artiest Lulu. In 1969 waren er vier winnende landen met uiteindelijk 18 punten. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René Froger zingt in het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Boom Bang a Bang', origineel van de Britse Songfestival-artiest Lulu. In 1969 waren er vier winnende landen met uiteindelijk 18 punten.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Boom Bang a Bang of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier