Seahorse: The Dad Who Gave Birth gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Seahorse: The Dad Who Gave Birth gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Seahorse: The Dad Who Gave Birth gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over Freddy, een 30-jarige homoseksuele transman die graag een kind wil. Hij besluit daarom zwanger te worden. ConfronterendHij realiseert zich al snel dat wat voor hem een pragmatische keuze is, voor anderen diep verwarrend en confronterend is. Daar had hij geen rekening mee gehouden. VijandigheidTegen de achtergrond van toenemende vijandigheid jegens transgenders over de hele wereld, wordt Freddy geconfronteerd met zijn eigen naïviteit. Bijzonder verhaalDe film volgt Freddy vanaf de voorbereiding om zwanger te worden tot aan de geboorte van zijn kind. Een bijzonder verhaal over conceptie, zwangerschap en over een vader die een kind baart. Zien: Rachel Hazes over dood André: "Hij was weg en ik heb hem keihard gekust" Bekijk deze video » Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video) Bekijk deze video » Documentaire Jong Oranje: Achter de schermen bij de beloften van Nederland tijdens EK Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over Freddy, een 30-jarige homoseksuele transman die graag een kind wil. Hij besluit daarom zwanger te worden.

Confronterend
Hij realiseert zich al snel dat wat voor hem een pragmatische keuze is, voor anderen diep verwarrend en confronterend is. Daar had hij geen rekening mee gehouden.

Vijandigheid
Tegen de achtergrond van toenemende vijandigheid jegens transgenders over de hele wereld, wordt Freddy geconfronteerd met zijn eigen naïviteit.

Bijzonder verhaal
De film volgt Freddy vanaf de voorbereiding om zwanger te worden tot aan de geboorte van zijn kind. Een bijzonder verhaal over conceptie, zwangerschap en over een vader die een kind baart.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seahorse: The Dad Who Gave Birth gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier