Zien: Rolf Sanchez en Marco Borsato vragen fans om #hefjeglas-video te maken

Zien: Rolf Sanchez en Marco Borsato vragen fans om #hefjeglas-video te maken

Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben weer een nieuwe hit. Hef je glas is een opzwepend nummer en maakt iedereen blij. De mannen vragen hun fans om een video op te nemen op het nummer en de hashtag #hefjeglas te gebruiken op Instagram en TikTok: "Upload je eigen video en van de beste inzendingen maken wij een videoclip", zegt Rolf. Bekijk Marco's en Rolf's oproep hieronder.

Zien: <em>Rolf Sanchez</em> en <em>Marco Borsato</em> vragen fans om <em>#hefjeglas</em>-video te maken Marco Borsato en Rolf Sanchez hebben weer een nieuwe hit. Hef je glas is een opzwepend nummer en maakt iedereen blij. De mannen vragen hun fans om een video op te nemen op het nummer en de hashtag #hefjeglas te gebruiken op Instagram en TikTok: "Upload je eigen video en van de beste inzendingen maken wij een videoclip", zegt Rolf. Bekijk Marco's en Rolf's oproep hieronder. Bekijk ook Marco Borsato en Rolf Sanchez over Hef je glas: "Tot stand gekomen op Ibiza" Bekijk deze video » Beau: Rolf Sanchez en Marco Borsato kunnen beide voor geen meter dansen Bekijk deze video » Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rolf Sanchez en Marco Borsato vragen fans om #hefjeglas-video te maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier