Eurovisiesongfestival: Dit is de oplossing bij coronabesmetting (video)

Eurovisiesongfestival: Dit is de oplossing bij coronabesmetting (video)

Even flink balen voor de Polen, want er is een coronabesmetting in hun Songfestival-team. De hele delegatie, inclusief de Poolse inzending Rafal Brzozowski, kan daardoor niet aanwezig zijn bij de openingsceremonie. De hele delegatie doet op dit moment opnieuw een sneltest. Bij een postitief resultaat zal een eerdere opname worden vertoond wanneer Polen aan de beurt is.

Bekijk hieronder het optreden van Polen.

<em>Eurovisiesongfestival</em>: Dit is de oplossing bij coronabesmetting (video) Even flink balen voor de Polen, want er is een coronabesmetting in hun Songfestival-team. De hele delegatie, inclusief de Poolse inzending Rafal Brzozowski, kan daardoor niet aanwezig zijn bij de openingsceremonie. De hele delegatie doet op dit moment opnieuw een sneltest. Bij een postitief resultaat zal een eerdere opname worden vertoond wanneer Polen aan de beurt is. Bekijk hieronder het optreden van Polen. De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Nooit meer zonder jou Bekijk deze video » De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? René Froger - Boom Bang a Bang Bekijk deze video » Jeangu Macrooy grond in geboord door buitenlandse pers: ''Maakt geen enkele kans'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Eurovisiesongfestival: Dit is de oplossing bij coronabesmetting (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eurovisiesongfestival: Dit is de oplossing bij coronabesmetting (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier