Ali B & Najib Amhali delen hartverscheurend filmpje van meisje uit Palestina

Ali B & Najib Amhali delen hartverscheurend filmpje van meisje uit Palestina

Het geweld escaleert in Palestina. "We moeten het een ‘conflict’ noemen, maar het is een bezetting", zegt journalist Esha Guy Hadjadj. De Nederlandse media doen alsof er een gelijkwaardige strijd is tussen Israël en Palestina. "Dat is het niet", aldus Esha. Ook Ali B en Najim Amhali kunnen het niet meer uitstaan en delen het onderstaande hartverscheurende filmpje.

Lees verder onder de video.

<em>Ali B</em> &amp; <em>Najib Amhali</em> delen hartverscheurend filmpje van meisje uit <em>Palestina</em> Het geweld escaleert in Palestina. "We moeten het een ‘conflict’ noemen, maar het is een bezetting", zegt journalist Esha Guy Hadjadj. De Nederlandse media doen alsof er een gelijkwaardige strijd is tussen Israël en Palestina. "Dat is het niet", aldus Esha. Ook Ali B en Najim Amhali kunnen het niet meer uitstaan en delen het onderstaande hartverscheurende filmpje. Lees verder onder de video. Noordkreet van een kind"Ik smeek mijn volgers om je menselijke stem te laten horen. Ik smeek jullie om dit niet te negeren. Ik smeek jullie om de noodkreet van dit kind te horen. Laat de wereld weten dat jij wilt dat dit stopt. Ik smeek het jullie", schrijft Ali B bij de bovenstaande hartverscheurende beelden uit Palestina. Bekijk ook Heftige beelden: gebouwen in Gaza gebombardeerd op meters afstand van getuige Bekijk deze video » Video: Dit is waarom er oorlog is tussen Israël en de Palestijnen Bekijk deze video »

Noordkreet van een kind
"Ik smeek mijn volgers om je menselijke stem te laten horen. Ik smeek jullie om dit niet te negeren. Ik smeek jullie om de noodkreet van dit kind te horen. Laat de wereld weten dat jij wilt dat dit stopt. Ik smeek het jullie", schrijft Ali B bij de bovenstaande hartverscheurende beelden uit Palestina.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ali B & Najib Amhali delen hartverscheurend filmpje van meisje uit Palestina of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier