Video: Edsilia Rombley verrast door dochter: "Wist helemaal niet dat ze dit kon!"

Video: Edsilia Rombley verrast door dochter: "Wist helemaal niet dat ze dit kon!"

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

Songfestival-presentatrice Edsilia Rombley is zaterdagochtend ontzettend verrast door haar dochter. De mama kan haar ogen en oren niet geloven: "Ik wist helemaal niet dat ze dit kon spelen!" Bekijk de leuke en muzikale beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Edsilia Rombley</em> verrast door dochter: &quot;Wist helemaal niet dat ze dit kon!&quot; Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Songfestival-presentatrice Edsilia Rombley is zaterdagochtend ontzettend verrast door haar dochter. De mama kan haar ogen en oren niet geloven: "Ik wist helemaal niet dat ze dit kon spelen!" Bekijk de leuke en muzikale beelden hieronder. Lees verder onder de video. Echt een dochter van TjeerdEdsilia schrijft onder de video: "Hemel en Aarde met mijn meisje. Omg mijn kids leven dus mee, nu we dichter bij komen. Ze zeggen er niet veel over maar kwam vannochtend naar beneden en merkte opeens dat ze Hemel en Aarde aan het oefenen was! Wist helemaal niet dat ze dit kon spelen! Ze heeft gewoon akkoorden opgezocht op Google en opeens dit! Echt een dochter van Tjeerd Oosterhuis", aldus een trotse mama. Bekijk ook Songfestival stress bij Edsilia Rombley: "In bed lig ik nog steeds te malen" (Road to Rotterdam) Bekijk deze video » Lisa Loïs over Hemel & Aarde en het songfestival: "Het is altijd een feestje" Bekijk deze video »

Echt een dochter van Tjeerd
Edsilia schrijft onder de video: "Hemel en Aarde met mijn meisje. Omg mijn kids leven dus mee, nu we dichter bij komen. Ze zeggen er niet veel over maar kwam vannochtend naar beneden en merkte opeens dat ze Hemel en Aarde aan het oefenen was! Wist helemaal niet dat ze dit kon spelen! Ze heeft gewoon akkoorden opgezocht op Google en opeens dit! Echt een dochter van Tjeerd Oosterhuis", aldus een trotse mama.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Edsilia Rombley verrast door dochter: "Wist helemaal niet dat ze dit kon!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier