Glennis Grace over niet luisterende puber: "Half 10 is half 10" (video)

Glennis Grace over niet luisterende puber: "Half 10 is half 10" (video)

Glennis Grace deelt op haar YouTube-kanaal weer een nieuwe vlog. Hierin laat ze ondermeer zien hoe het is om met een puber te leven: "Waar zat je? Half 10 is half 10", zegt ze streng. Op Instagram vraagt de zangeres advies: "Hoe gaan jullie om met pubers die niet luisteren? Want geen grappen met mama.. De hele vlog staat nu op YouTube", schrijft ze bij de onderstaande korte video. Je kunt de hele vlog zien op het YouTube-kanaal van Glennis Grace.

<em>Glennis Grace</em> over niet luisterende puber: &quot;Half 10 is half 10&quot; (video) Glennis Grace deelt op haar YouTube-kanaal weer een nieuwe vlog. Hierin laat ze ondermeer zien hoe het is om met een puber te leven: "Waar zat je? Half 10 is half 10", zegt ze streng. Op Instagram vraagt de zangeres advies: "Hoe gaan jullie om met pubers die niet luisteren? Want geen grappen met mama.. De hele vlog staat nu op YouTube", schrijft ze bij de onderstaande korte video. Je kunt de hele vlog zien op het YouTube-kanaal van Glennis Grace. Bekijk ook Glennis Grace in de steek gelaten op Koningsdag: "Waar zijn jullie allemaal?" (video) Bekijk deze video » Video: Jim Bakkum gaat "iets onmogelijks doen" in Onmogelijke Duetten Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace over niet luisterende puber: "Half 10 is half 10" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier