Zien: Ruud de Wild verliest met schaken van zoontje: "Hou op, ga weg!"

Zien: Ruud de Wild verliest met schaken van zoontje: "Hou op, ga weg!"

Olcay Gulsen deelt op Instagram beelden van een verliezende Ruud. Ruud de Wild vraagt of Olcay een dropje wil om van onderwerp te veranderen maar Olcay zegt: "Ga jij je nu maar foccusen." Tegen Ruud's tegenstander, en dat is zijn zoontje, fluistert ze: "Maak hem in, maak hem in." Bekijk de gezellige beelden aan de keukentafel hieronder.

Zien: <em>Ruud de Wild</em> verliest met schaken van zoontje: &quot;Hou op, ga weg!&quot; Olcay Gulsen deelt op Instagram beelden van een verliezende Ruud. Ruud de Wild vraagt of Olcay een dropje wil om van onderwerp te veranderen maar Olcay zegt: "Ga jij je nu maar foccusen." Tegen Ruud's tegenstander, en dat is zijn zoontje, fluistert ze: "Maak hem in, maak hem in." Bekijk de gezellige beelden aan de keukentafel hieronder. Bekijk ook Ruud de Wild haalt lievelings broodje om uitslag ziekenhuiscontrole te vieren: "Heel gelukkig!" Bekijk deze video » Video: Olcay Gulsen verrast jarige Ruud de Wild: "Roadtrip met de jarige" Bekijk deze video »
Show :
Zien: Ruud de Wild verliest met schaken van zoontje: "Hou op, ga weg!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruud de Wild verliest met schaken van zoontje: "Hou op, ga weg!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier