Patty Brard & Richard Groenendijk hebben het moeilijk in Deze Quiz is voor Jou

Patty Brard & Richard Groenendijk hebben het moeilijk in Deze Quiz is voor Jou

Een Russische stamcelbehandeling voor Jasper kan de MS stoppen en vooruitgang bieden, maar deze wordt niet vergoed door de verzekering. De behandeling is erg duur en kost 65.000 euro. Chantal hoopt met het programma Deze Quiz is voor Jou dat de BN'ers geld voor de behandeling bij elkaar kunnen spelen.

Moeilijke vraag
De BN'er duo's in de uitzending van zondag 16 mei zijn Patrick Martens, Tina de Bruin, Richard Groenendijk en Patty Brard. Richard en Patty lijken het moeilijk te hebben met een nogal ingewikkelde vraag. Bekijk de beelden van Deze Quiz is voor Jou hieronder.

Deze Quiz Is Voor Jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Patty Brard</em> &amp; <em>Richard Groenendijk</em> hebben het moeilijk in <em>Deze Quiz is voor Jou</em> Een Russische stamcelbehandeling voor Jasper kan de MS stoppen en vooruitgang bieden, maar deze wordt niet vergoed door de verzekering. De behandeling is erg duur en kost 65.000 euro. Chantal hoopt met het programma Deze Quiz is voor Jou dat de BN'ers geld voor de behandeling bij elkaar kunnen spelen. Moeilijke vraagDe BN'er duo's in de uitzending van zondag 16 mei zijn Patrick Martens, Tina de Bruin, Richard Groenendijk en Patty Brard. Richard en Patty lijken het moeilijk te hebben met een nogal ingewikkelde vraag. Bekijk de beelden van Deze Quiz is voor Jou hieronder. Deze Quiz Is Voor Jou is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Deze Quiz Is Voor Jou: Mirjam wint 30.000 euro na faillissement restaurant Bekijk deze video » Joris Linssen in Deze quiz is voor jou: “Ging een beetje wegspacen” Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard & Richard Groenendijk hebben het moeilijk in Deze Quiz is voor Jou of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier