Zien: Rolf Sanchez in Onmogelijke Duetten: "Ik ga zo iets vets doen"

Zien: Rolf Sanchez in Onmogelijke Duetten: "Ik ga zo iets vets doen"

Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn.

Het SBS6-programma Onmogelijke duetten is vanavond weer te zien. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool. Bekijk de promo met Rolf Sanchez hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Rolf Sanchez</em> in <em>Onmogelijke Duetten</em>: &quot;Ik ga zo iets vets doen&quot; Lees hier wie alle deelnemers aan Onmogelijke duetten zijn. Het SBS6-programma Onmogelijke duetten is vanavond weer te zien. Hierin krijgen Nederlandse artiesten de kans om, met behulp van de nieuwste technieken, een duet te zingen met een (overleden) idool. Bekijk de promo met Rolf Sanchez hieronder. Lees verder onder de video. View this post on Instagram A post shared by SBS6 (@sbs6nl) Rolf in Onmogelijke duettenOnder anderen Romy Monteiro, Brace en Xander de Buisonjé zijn vanavond (zondag 16 mei) te zien in Onmogelijke duetten. Rolf laat weten dat hij vanavond iets heel vets gaat laten zien. Bekijk de promo in de video hierboven. Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Bekijk ook Onmogelijke duetten gemist? Ronnie Flex voelt de "spirit" van Drake Bekijk deze video » Zien: Romy Monteiro zondag te zien in Onmogelijke Duetten: "Droom die uitkomt" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rolf Sanchez in Onmogelijke Duetten: "Ik ga zo iets vets doen"

Rolf in Onmogelijke duetten
Onder anderen Romy Monteiro, Brace en Xander de Buisonjé zijn vanavond (zondag 16 mei) te zien in Onmogelijke duetten. Rolf laat weten dat hij vanavond iets heel vets gaat laten zien. Bekijk de promo in de video hierboven.

Het nieuwe muziekprogramma Onmogelijke Duetten is elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rolf Sanchez in Onmogelijke Duetten: "Ik ga zo iets vets doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier