Zien: Forum voor Democratie bouwt feestje op Malieveld in Den Haag

Zien: Forum voor Democratie bouwt feestje op Malieveld in Den Haag

De Vrijheidskaravaan van Forum voor Democratie is vandaag gestationeerd op het Malieveld in Den Haag om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. Thierry Baudet vroeg aan zijn volgers op social media om zich allemaal massaal te verzamelen op het Malieveld. Op de beelden is te zien dat Baudet er samen met zijn aanhang een feestelijke bedoeling van maakt.

Bekijk de beelden van Forum voor Democratie hieronder.

Zien: <em>Forum voor Democratie</em> bouwt feestje op <em>Malieveld</em> in Den Haag De Vrijheidskaravaan van Forum voor Democratie is vandaag gestationeerd op het Malieveld in Den Haag om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. Thierry Baudet vroeg aan zijn volgers op social media om zich allemaal massaal te verzamelen op het Malieveld. Op de beelden is te zien dat Baudet er samen met zijn aanhang een feestelijke bedoeling van maakt. Bekijk de beelden van Forum voor Democratie hieronder. LeefOp de video is te zien hoe Baudet er samen met zijn aanhang een feestelijke bedoeling van maakt op het Malieveld in Den Haag. De klassieker Leef van André Hazes kon natuurlijk niet uitblijven, dit nummer werd namelijk in aanloop van de Tweede Kamerverkiezing vaak gebruikt door Baudet en zijn partij. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet roept op om voor referendum te stemmen Bekijk deze video » Video: Ophef in Tweede Kamer over 'coronagriep' van Thierry Baudet Bekijk deze video » Van Haga en Smolders reageren op afsplitsing: “Hoopten randje Baudet te verminderen” Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Forum voor Democratie bouwt feestje op Malieveld in Den Haag

Leef
Op de video is te zien hoe Baudet er samen met zijn aanhang een feestelijke bedoeling van maakt op het Malieveld in Den Haag. De klassieker Leef van André Hazes kon natuurlijk niet uitblijven, dit nummer werd namelijk in aanloop van de Tweede Kamerverkiezing vaak gebruikt door Baudet en zijn partij.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Forum voor Democratie bouwt feestje op Malieveld in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV