Bijzondere beelden: Ontsnapte tijger in woonwijk gevangen door politie

Bijzondere beelden: Ontsnapte tijger in woonwijk gevangen door politie

Na een week zoeken heeft de politie in de Amerikaanse staat Houston een wilde tijger kunnen vangen. Na onderzoek bleek de tijger als huisdier worden gehouden door een inwoners van de staat, de politie in Amerika laat weten dat tijgers geen huisdieren zijn. De tijger is naar een speciale dierenopvang gebracht.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Bijzondere beelden: Ontsnapte <em>tijger</em> in woonwijk <em>gevangen</em> door politie Na een week zoeken heeft de politie in de Amerikaanse staat Houston een wilde tijger kunnen vangen. Na onderzoek bleek de tijger als huisdier worden gehouden door een inwoners van de staat, de politie in Amerika laat weten dat tijgers geen huisdieren zijn. De tijger is naar een speciale dierenopvang gebracht. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: reddingsactie voor tijger uit verlaten Spaanse dierentuin Bekijk deze video » Zien: Tijger zet Chinees dorpje op stelten en verwondt een vrouw Bekijk deze video »
Buitenland :
Bijzondere beelden: Ontsnapte tijger in woonwijk gevangen door politie


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Ontsnapte tijger in woonwijk gevangen door politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier