Zien: Openingsceremonie Eurovisie Songfestival officieel losgebarsten

Zien: Openingsceremonie Eurovisie Songfestival officieel losgebarsten

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

In Rotterdam is vandaag de toon gezet voor het allergrootste muziekspektakel van Europa. De openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival is namelijk van start gegaan. Aran Bade is namens RTL Boulevard aanwezig op de ceremonie en laat zien hoe het daar gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Openingsceremonie <em>Eurovisie Songfestival</em> officieel losgebarsten Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam In Rotterdam is vandaag de toon gezet voor het allergrootste muziekspektakel van Europa. De openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival is namelijk van start gegaan. Aran Bade is namens RTL Boulevard aanwezig op de ceremonie en laat zien hoe het daar gaat. Tekst gaat verder onder de video. Openingsceremonie losgebarstenHet is natuurlijk niet makkelijk om met corona zo'n groot feest als het Eurovisie Songfestival te organiseren en handhaven. Daarom moet iedereen die aanwezig is (exclusief de artiesten) een mondkapje dragen tijdens de ceremonie. Niet ieder land is aanwezig tijdens de ceremonie uit angst voor corona. Bij Polen en IJsland waren mensen positief getest, die zitten nu in quarantaine. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
Songfestival :
Zien: Openingsceremonie Eurovisie Songfestival officieel losgebarsten

Openingsceremonie losgebarsten
Het is natuurlijk niet makkelijk om met corona zo'n groot feest als het Eurovisie Songfestival te organiseren en handhaven. Daarom moet iedereen die aanwezig is (exclusief de artiesten) een mondkapje dragen tijdens de ceremonie. Niet ieder land is aanwezig tijdens de ceremonie uit angst voor corona. Bij Polen en IJsland waren mensen positief getest, die zitten nu in quarantaine.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Openingsceremonie Eurovisie Songfestival officieel losgebarsten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier