RTL Boulevard: Make Up Your Mind-deelnemers blikken terug op avontuur

RTL Boulevard: Make Up Your Mind-deelnemers blikken terug op avontuur

Zeven bekende mannen toverden zich gisteravond om tot Drag Queens voor het programma Make Up Your Mind. Uiteindelijk werd de 48-jarige Barry Atsma de grote winnaar van de avond. De deelnemers blikken in RTL Boulevard terug op hun Drag Queen-avontuur. Carlo Boszhard laat weten dat hij trots is op alle deelnemers: "Je moet lef hebben om dit te doen, dat hadden ze gisteren allemaal."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard: <em>Make Up Your Mind</em>-deelnemers blikken terug op avontuur Zeven bekende mannen toverden zich gisteravond om tot Drag Queens voor het programma Make Up Your Mind. Uiteindelijk werd de 48-jarige Barry Atsma de grote winnaar van de avond. De deelnemers blikken in RTL Boulevard terug op hun Drag Queen-avontuur. Carlo Boszhard laat weten dat hij trots is op alle deelnemers: "Je moet lef hebben om dit te doen, dat hadden ze gisteren allemaal." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Make Up Your Mind-deelnemers blikken terug op avontuur


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Make Up Your Mind-deelnemers blikken terug op avontuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier