De Vooravond: een week lang Eurovisie Songfestival

De Vooravond: een week lang Eurovisie Songfestival

De Vooravond: een week lang Eurovisie Songfestival De Vooravond staat deze week vrijwel geheel in het teken van het Songfestival en de stad Rotterdam. In aanloop naar de finale op zaterdag, ontvangen Fidan en Renze hun gasten in onze tijdelijke studio in Ahoy. Uiteraard is er veel muziek, waaronder een dagelijkse bijdrage van zangeres Froukje, en zal Emma Wortelboer niet ontbreken. Maandag onder meer in de uitzending: Gastheer van het Songfestival: burgemeester Ahmed Aboutaleb. Wat betekent het evenement voor zijn Rotterdammers, die hij al twaalf jaar met elkaar in verbinding brengt?? Stadsdichter Anne Vegter en woordkunstenaar Y.M.P. dragen voor. Ernest van der Kwast, Romana Vrede en Martin van Waardenberg vertellen ons waarom Rotterdam voor hen zo belangrijk is. Emma Wortelboer geeft dagelijks een update van het Songfestival. En zangeres Froukje en Michelle David spelen elk een bewerking van een Songfestivalnummer.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Vooravond staat deze week vrijwel geheel in het teken van het Songfestival en de stad Rotterdam. In aanloop naar de finale op zaterdag, ontvangen Fidan en Renze hun gasten in onze tijdelijke studio in Ahoy. Uiteraard is er veel muziek, waaronder een dagelijkse bijdrage van zangeres Froukje, en zal Emma Wortelboer niet ontbreken.

Maandag onder meer in de uitzending:

  • Gastheer van het Songfestival: burgemeester Ahmed Aboutaleb. Wat betekent het evenement voor zijn Rotterdammers, die hij al twaalf jaar met elkaar in verbinding brengt??
  • Stadsdichter Anne Vegter en woordkunstenaar Y.M.P. dragen voor.
  • Ernest van der Kwast, Romana Vrede en Martin van Waardenberg vertellen ons waarom Rotterdam voor hen zo belangrijk is.
  • Emma Wortelboer geeft dagelijks een update van het Songfestival.
  • En zangeres Froukje en Michelle David spelen elk een bewerking van een Songfestivalnummer.
Bekijk hier alle video's en artikelen van De Vooravond

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier