Zien: Ferry (Frank Lammers) bedreigt Frank De Boer

Zien: Ferry (Frank Lammers) bedreigt Frank De Boer

Als rasechte PSV'er is het voor Ferry Bouman, alias Frank Sanders, natuurlijk meer dan belangrijk dat er een paar spelers uit de Eindhovense selectie meegaan naar het EK 2021. Op zijn eigen, niet altijd zachtzinnige, manier maakt hij dat duidelijk aan bondscoach Frank de Boer. Bekijk de video van Netflix hieronder.

Zien: Ferry (<em>Frank Lammers</em>) bedreigt Frank De Boer Als rasechte PSV'er is het voor Ferry Bouman, alias Frank Sanders, natuurlijk meer dan belangrijk dat er een paar spelers uit de Eindhovense selectie meegaan naar het EK 2021. Op zijn eigen, niet altijd zachtzinnige, manier maakt hij dat duidelijk aan bondscoach Frank de Boer. Bekijk de video van Netflix hieronder. Vanaf vrijdag 14 mei is de film Ferry te zien op Netflix. De film laat, na de twee succesvolle Undercover-series, de jongere jaren van hoofdrolspeler en topcrimineel Ferry Bouwman (Frank Lammers) zien. Bekijk ook Nieuwe beelden film 'Ferry': Ferry heeft zinnen gezet op Noa Lang Bekijk deze video » Videoclip: Martin Garrix feat. Bono & The Edge (U2) - We Are The People (EK 2021-lied) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Ferry (Frank Lammers) bedreigt Frank De Boer

Vanaf vrijdag 14 mei is de film Ferry te zien op Netflix. De film laat, na de twee succesvolle Undercover-series, de jongere jaren van hoofdrolspeler en topcrimineel Ferry Bouwman (Frank Lammers) zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ferry (Frank Lammers) bedreigt Frank De Boer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier