Máxima tegen Matthijs: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video)

Máxima tegen Matthijs: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video)

In Goedemorgen Nederland zagen we maandagochtend al een bijzonder voorproefje van het interview dat Matthijs van Nieuwkerk met Máxima heeft gedaan, waarin de koningin vertelt dat binnenkort twee van haar dochters het huis uit gaan: "Ik moet zeggen, voor corona racete ik een beetje teveel. Ik ben stiekem wel blij dat ik minder moet reizen, zeker nu twee kinderen weg uit huis gaan."

Tussenjaar en kostschool
Van prinses Amalia is bekend dat ze na haar eindexamen een tussenjaar zal gaan nemen. Vermoedelijk wil dat dus zeggen dat ze haar koffers zal pakken en haar ouderlijk huis zal gaan verlaten. Alexia gaat naar een kostschool in Wales. Dankzij de coronacrisis hebben ze dus wat meer tijd met hun moeder kunnen doorbrengen dan ze gewend waren: "Ik ben dankbaar dat ik die tijd met ze heb gehad", aldus Máxima.

Bekijk het betreffende fragment van het interview van Matthijs van Nieuwkerk met Máxima hieronder, na 2min24

Máxima tegen <em>Matthijs</em>: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video) In Goedemorgen Nederland zagen we maandagochtend al een bijzonder voorproefje van het interview dat Matthijs van Nieuwkerk met Máxima heeft gedaan, waarin de koningin vertelt dat binnenkort twee van haar dochters het huis uit gaan: "Ik moet zeggen, voor corona racete ik een beetje teveel. Ik ben stiekem wel blij dat ik minder moet reizen, zeker nu twee kinderen weg uit huis gaan." Tussenjaar en kostschoolVan prinses Amalia is bekend dat ze na haar eindexamen een tussenjaar zal gaan nemen. Vermoedelijk wil dat dus zeggen dat ze haar koffers zal pakken en haar ouderlijk huis zal gaan verlaten. Alexia gaat naar een kostschool in Wales. Dankzij de coronacrisis hebben ze dus wat meer tijd met hun moeder kunnen doorbrengen dan ze gewend waren: "Ik ben dankbaar dat ik die tijd met ze heb gehad", aldus Máxima. Bekijk het betreffende fragment van het interview van Matthijs van Nieuwkerk met Máxima hieronder, na 2min24 Bekijk ook LuckyTV-classic: Máxima heeft krakende broek Bekijk deze video » Máxima 50 met Matthijs van Nieuwkerk: "Ik at stiekem bitterballen met een pruik op" Bekijk deze video » Video: wat krijgt Máxima van Willem-Alexander voor haar 50e verjaardag? Bekijk deze video »
TV :
Máxima tegen Matthijs: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Máxima tegen Matthijs: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier