Veronica Inside: onprofessionele Jack van Gelder woest tijdens live uitzending

Veronica Inside: onprofessionele Jack van Gelder woest tijdens live uitzending

Wilfred Genee vertelt over de uitzending van gisteravond, waarbij Jack van Gelder woest was op de productie in de studio. Er schijnt het een en ander misgegaan zijn met het geluid, waardoor Van Gelder het niet kon laten om dit in de live uitzending te benoemen en het op te blazen. De mannen van Radio Veronica lachen zich rot en vinden het vrij onprofessioneel.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Veronica Inside</em>: onprofessionele Jack van Gelder woest tijdens live uitzending Wilfred Genee vertelt over de uitzending van gisteravond, waarbij Jack van Gelder woest was op de productie in de studio. Er schijnt het een en ander misgegaan zijn met het geluid, waardoor Van Gelder het niet kon laten om dit in de live uitzending te benoemen en het op te blazen. De mannen van Radio Veronica lachen zich rot en vinden het vrij onprofessioneel. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: Jan Boskamp woest na ontvangen Ajax cadeau: “Rot toch op man” Bekijk deze video » Video: Joey Veerman over transfer: "Ik zie het allemaal wel deze zomer" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: onprofessionele Jack van Gelder woest tijdens live uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier