Sylvana Simons bij Buitenhof: 'Mark Rutte krijgt lastig grip op nieuwe Kamerleden'

Sylvana Simons bij Buitenhof: 'Mark Rutte krijgt lastig grip op nieuwe Kamerleden'

Sylvana Simons, die zondag samen met Laurens Dassen en Caroline van der Plas te gast was in Buitenhof, is van mening dat demissionair premier Mark Rutte nog een beetje moet wennen aan alle nieuwe gezichten in de Tweede Kamer: "Wat je ziet is dat het voor hem best moeilijk is om grip te krijgen op de nieuwe kamerleden, die natuurlijk nog niet onderdeel zijn van die paringsdans die daar eigenlijk elke week plaatsvindt tussen kabinet en de kamer", aldus de fractievoorzitster van BIJ1. Bekijk het fragment hieronder.

Sylvana Simons bij <em>Buitenhof</em>: 'Mark Rutte krijgt lastig grip op nieuwe Kamerleden' Sylvana Simons, die zondag samen met Laurens Dassen en Caroline van der Plas te gast was in Buitenhof, is van mening dat demissionair premier Mark Rutte nog een beetje moet wennen aan alle nieuwe gezichten in de Tweede Kamer: "Wat je ziet is dat het voor hem best moeilijk is om grip te krijgen op de nieuwe kamerleden, die natuurlijk nog niet onderdeel zijn van die paringsdans die daar eigenlijk elke week plaatsvindt tussen kabinet en de kamer", aldus de fractievoorzitster van BIJ1. Bekijk het fragment hieronder. Je kunt ook deze hele aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Mark Rutte vindt dat Sylvana Simons geïrriteerd doet Bekijk deze video » Video: bekijk maidenspeech Sylvana Simons (BIJ1) Bekijk deze video »
TV :
Sylvana Simons bij Buitenhof: 'Mark Rutte krijgt lastig grip op nieuwe Kamerleden'

Je kunt ook deze hele aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvana Simons bij Buitenhof: 'Mark Rutte krijgt lastig grip op nieuwe Kamerleden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV