Máxima 50: "Als er geen besluiten komen, ga ik doordrammen!" (video)

Máxima 50: "Als er geen besluiten komen, ga ik doordrammen!" (video)

Staatsbezoeken, vakanties, tripjes voor de Verenigde Naties... Koningin Máxima stapt behoorlijk regelmatig in het vliegtuig. Ze doet dit echter niet altijd om een gezellig praatje te maken, want ze wil dat er dingen geregeld worden. Zo vertelt ze: "We moeten wel echt dingen voor elkaar krijgen. En als ik het niet krijg, dan ga ik doordrammen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Máxima 50</em>: &quot;Als er geen besluiten komen, ga ik doordrammen!&quot; (video) Staatsbezoeken, vakanties, tripjes voor de Verenigde Naties... Koningin Máxima stapt behoorlijk regelmatig in het vliegtuig. Ze doet dit echter niet altijd om een gezellig praatje te maken, want ze wil dat er dingen geregeld worden. Zo vertelt ze: "We moeten wel echt dingen voor elkaar krijgen. En als ik het niet krijg, dan ga ik doordrammen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Máxima 50: Brabantse fan kust (aanstaande) koningin (video) Bekijk deze video » Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens bruiloft koninklijk paar legt motief uit Bekijk deze video »
Royals :
Máxima 50: "Als er geen besluiten komen, ga ik doordrammen!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Máxima 50: "Als er geen besluiten komen, ga ik doordrammen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier