Zien: dit betekenden de beroemde tranen van Máxima

Zien: dit betekenden de beroemde tranen van Máxima

Het was een dag voor in de geschiedenisboeken van het Nederlandse koningshuis: het huwelijk van Máxima en Willem-Alexander. Eén van de beroemdste momenten is wanneer de prinses huilt tijdens de kerkdienst. Hier waren meerdere redenen voor, zoals de trots op haar cultuur en tegelijkertijd het afscheid van haar vaderland. Een iconisch moment, waar ze kracht uitstraalde maar ook emotioneel durfde te zijn.

Zien: dit betekenden de beroemde tranen van <em>Máxima</em> Het was een dag voor in de geschiedenisboeken van het Nederlandse koningshuis: het huwelijk van Máxima en Willem-Alexander. Eén van de beroemdste momenten is wanneer de prinses huilt tijdens de kerkdienst. Hier waren meerdere redenen voor, zoals de trots op haar cultuur en tegelijkertijd het afscheid van haar vaderland. Een iconisch moment, waar ze kracht uitstraalde maar ook emotioneel durfde te zijn. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Máxima tegen Matthijs: 'Amalia en Alexia binnenkort huis uit' (video) Bekijk deze video » Zien: verfbomgooier van gouden koets tijdens bruiloft koninklijk paar legt motief uit Bekijk deze video »
Royals :
Zien: dit betekenden de beroemde tranen van Máxima

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit betekenden de beroemde tranen van Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier