Bekijk de trailer van Age of Adeline, maandag te zien op RTL 8

Bekijk de trailer van Age of Adeline, maandag te zien op RTL 8

Vanavond kun je de film 'Age of Adeline' zien op RTL 8. Deze film gaat over een vrouw die door een magische gebeurtenis niet ouder wordt, waardoor ze om de zoveel jaar een nieuwe identiteit aan moet nemen. Dit gaat goed, totdat ze verliefd wordt op de zoon van een eerdere liefde.

Bekijk de trailer van RTL 8 hieronder. 'Age of Adeline' is om 20.25 uur te zien.

Bekijk de trailer van <em>Age of Adeline</em>, maandag te zien op RTL 8 Vanavond kun je de film 'Age of Adeline' zien op RTL 8. Deze film gaat over een vrouw die door een magische gebeurtenis niet ouder wordt, waardoor ze om de zoveel jaar een nieuwe identiteit aan moet nemen. Dit gaat goed, totdat ze verliefd wordt op de zoon van een eerdere liefde. Bekijk de trailer van RTL 8 hieronder. 'Age of Adeline' is om 20.25 uur te zien. Bekijk ook Bekijk de trailer van 'Fatherhood' met Kevin Hart; vanaf 18 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Breaking Boundaries: The Science of Our Planet Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Age of Adeline, maandag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier