Villa Oranje: John Heitinga zat nooit op teamfoto's vanwege knieblessure

Villa Oranje: John Heitinga zat nooit op teamfoto's vanwege knieblessure

Oud-voetballer John Heitinga vertelt in Villa Oranje waarom hij nooit zittend te zien was op de teamfoto's. Hij kon namelijk zijn been niet goed strekken en dus stond hij altijd achter andere spelers. Ook wanneer de trainer iets uitlegde, zorgde hij ervoor dat hij altijd gestrekt stond. Zo viel zijn knieblessure niet op en kon hij door blijven spelen.

Bekijk de video van Videoland hieronder.

<em>Villa Oranje:</em> John Heitinga zat nooit op teamfoto's vanwege knieblessure Oud-voetballer John Heitinga vertelt in Villa Oranje waarom hij nooit zittend te zien was op de teamfoto's. Hij kon namelijk zijn been niet goed strekken en dus stond hij altijd achter andere spelers. Ook wanneer de trainer iets uitlegde, zorgde hij ervoor dat hij altijd gestrekt stond. Zo viel zijn knieblessure niet op en kon hij door blijven spelen. Bekijk de video van Videoland hieronder. Bekijk ook Villa Oranje vanaf 14 mei bij Videoland: bekijk promo met Wesley Sneijder, Dirk Kuijt Bekijk deze video » Humberto gemist? Dirk Kuyt en Wesley Sneijder over vriendschap en Villa Oranje Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Villa Oranje: John Heitinga zat nooit op teamfoto's vanwege knieblessure of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier