Johan Derksen ergert zich aan royals: "Fuck off met je Koninklijke Hoogheid!"

Johan Derksen ergert zich aan royals: "Fuck off met je Koninklijke Hoogheid!"

Johan Derksen snapt niets van de adoratie van het Koninklijk Huis. Hoewel hij niets tegen de familie zelf heeft, vindt hij het belachelijk hoe ze zoveel aanzien hebben. Volgens hem "komen mensen bijna klaar" als het over de royals gaat en denkt hij het niet uit zijn strot te krijgen om "Koninklijke Hoogheid tegen een van die gasten" te zeggen.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Johan Derksen</em> ergert zich aan royals: &quot;Fuck off met je Koninklijke Hoogheid!&quot; Johan Derksen snapt niets van de adoratie van het Koninklijk Huis. Hoewel hij niets tegen de familie zelf heeft, vindt hij het belachelijk hoe ze zoveel aanzien hebben. Volgens hem "komen mensen bijna klaar" als het over de royals gaat en denkt hij het niet uit zijn strot te krijgen om "Koninklijke Hoogheid tegen een van die gasten" te zeggen. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: vrouwen mogen in mannenteam spelen, maar mannen niet in vrouwenteam? Bekijk deze video » Veronica Inside: Jan Boskamp woest na ontvangen Ajax cadeau: “Rot toch op man” Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen ergert zich aan royals: "Fuck off met je Koninklijke Hoogheid!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier