Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol is boos, want ze is van de promofoto geknipt

Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol is boos, want ze is van de promofoto geknipt

Nicol is op z'n zachtst gezegd not amused, want ze is van de promofoto van het programma afgeknipt. Peter zegt tegen haar: "Er is niets afgeknipt, want je staat er gewoon niet op!" Peter vindt het wel een goede foto, maar volgens Nicol kan dit niet zo.

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: Nicol is boos, want ze is van de promofoto geknipt Nicol is op z'n zachtst gezegd not amused, want ze is van de promofoto van het programma afgeknipt. Peter zegt tegen haar: "Er is niets afgeknipt, want je staat er gewoon niet op!" Peter vindt het wel een goede foto, maar volgens Nicol kan dit niet zo. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Peter Gillis over derde seizoen Massa is Kassa: “Veel gehatseflats” Bekijk deze video » Familie Gillis gemist? Nicol organiseert meidenmiddag waarbij geld gaat rollen Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol is boos, want ze is van de promofoto geknipt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier