Zembla: de zwaarbewaakte grensovergang van Gaza naar Palestijnen

Zembla: de zwaarbewaakte grensovergang van Gaza naar Palestijnen

De enige doorgang voor personenverkeer naar Gaza, is de zwaarbewaakte grensovergang van Erez. In 2015 gaat Zembla via deze doorgang Gaza binnen en ziet hoe Palestijnen gebukt gaan onder de blokkade van een van de dichtstbevolkte gebieden op aarde. We ontmoeten de familie Barakat. Het gezin moet vluchten als hun woning vernietigd wordt door een aanval van Israël. Ze worden opgevangen in een school, beschermd door de VN, maar dan wordt ook de school gebombardeerd.

Bekijk de video van Zembla hieronder.

<em>Zembla</em>: de zwaarbewaakte grensovergang van Gaza naar Palestijnen De enige doorgang voor personenverkeer naar Gaza, is de zwaarbewaakte grensovergang van Erez. In 2015 gaat Zembla via deze doorgang Gaza binnen en ziet hoe Palestijnen gebukt gaan onder de blokkade van een van de dichtstbevolkte gebieden op aarde. We ontmoeten de familie Barakat. Het gezin moet vluchten als hun woning vernietigd wordt door een aanval van Israël. Ze worden opgevangen in een school, beschermd door de VN, maar dan wordt ook de school gebombardeerd. Bekijk de video van Zembla hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: gebouwen in Gaza gebombardeerd op meters afstand van getuige Bekijk deze video » Video: Dit is waarom er oorlog is tussen Israël en de Palestijnen Bekijk deze video »
TV :
Zembla: de zwaarbewaakte grensovergang van Gaza naar Palestijnen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zembla: de zwaarbewaakte grensovergang van Gaza naar Palestijnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier