Voetbaldroom: welke prijs betalen jonge voetballers om prof te worden?

Voetbaldroom: welke prijs betalen jonge voetballers om prof te worden?

Jonge voetbaltalenten worden gevolgd op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen? De succesvolle profvoetballers Wout Weghorst en Marten de Roon zijn in de docuserie kritisch over de huidige manier van opleiden, die volgens de profs ook vele slachtoffers kent.

<em>Voetbaldroom</em>: welke prijs betalen jonge voetballers om prof te worden? Jonge voetbaltalenten worden gevolgd op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen? De succesvolle profvoetballers Wout Weghorst en Marten de Roon zijn in de docuserie kritisch over de huidige manier van opleiden, die volgens de profs ook vele slachtoffers kent. Voetbaldroom is vanaf zondag 16 mei wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Voetbaldroom terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marten de Roon opportunistisch: ''Wij moeten gebruikmaken van de zwakte van Ajax'' Bekijk deze video » Marten de Roon opgetogen na Ajax - Atalanta: "Stroopwafels gaan mee naar Italië" Bekijk deze video »

Voetbaldroom is vanaf zondag 16 mei wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Voetbaldroom terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voetbaldroom: welke prijs betalen jonge voetballers om prof te worden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier