Zien: Familie van Jeangu Macrooy over Songfestival: "Kroontje op alles"

Zien: Familie van Jeangu Macrooy over Songfestival: "Kroontje op alles"

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

Deze week begint dan eindelijk het langverwachte Eurovisie Songfestival in Ahoy. Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland met het lied Birth of a New Age, dat nummer is een eerbetoon aan Suriname. De familie van Jeangu Macrooy is supertrots: "Songfestival is echt het kroontje op alles."

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Zien: Familie van <em>Jeangu Macrooy</em> over <em>Songfestival</em>: &quot;Kroontje op alles&quot; Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Deze week begint dan eindelijk het langverwachte Eurovisie Songfestival in Ahoy. Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland met het lied Birth of a New Age, dat nummer is een eerbetoon aan Suriname. De familie van Jeangu Macrooy is supertrots: "Songfestival is echt het kroontje op alles." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Jeangu Macrooy is blij met coronaproof Eurovisie Songfestival (video) Bekijk deze video » Zien: Jeangu Macrooy over gedachte aan Suriname: "Ik voel gewoon de warmte" Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Familie van Jeangu Macrooy over Songfestival: "Kroontje op alles"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Familie van Jeangu Macrooy over Songfestival: "Kroontje op alles" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier