Songfestival: NikkieTutorials tijdens 'LookLab' in gesprek met Victoria

Songfestival: NikkieTutorials tijdens 'LookLab' in gesprek met Victoria

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam

In de nieuwste episode van 'LookLab' spreekt NikkieTutorials met Victoria van Bulgarije. Nikkie en Victoria staan uitgebreid stil bij het nummer, de act, choreografie en achtergrond zangers van Bulgarije. Nikkie leert Victoria ook nog een paar woordjes Nederlands, altijd handig natuurlijk!

Bekijk de hele episode van LookLab hieronder.

Songfestival: <em>NikkieTutorials</em> tijdens 'LookLab' in gesprek met <em>Victoria</em> Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam In de nieuwste episode van 'LookLab' spreekt NikkieTutorials met Victoria van Bulgarije. Nikkie en Victoria staan uitgebreid stil bij het nummer, de act, choreografie en achtergrond zangers van Bulgarije. Nikkie leert Victoria ook nog een paar woordjes Nederlands, altijd handig natuurlijk! Bekijk de hele episode van LookLab hieronder. Bekijk ook Songfestival: Bekijk de eerste aflevering van 'LookLab' met NikkieTutorials Bekijk deze video » Songfestival: NikkieTutorials tijdens 'LookLab' in gesprek met Vasil Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: NikkieTutorials tijdens 'LookLab' in gesprek met Victoria


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: NikkieTutorials tijdens 'LookLab' in gesprek met Victoria of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier