Video: Wat zijn de kansen voor Max Verstappen tijdens de GP van Monaco

Video: Wat zijn de kansen voor Max Verstappen tijdens de GP van Monaco

Dit weekend wordt de legendarische GP van Monaco gereden, maar wat zijn de kansen van Max Verstappen op het beroemde straatcircuit? Red Bull Racing moet het dit weekend de snelheid laten zien, die iedereen dacht dat ze zouden hebben. Max verstappen en teamgenoot Sergio Perez zullen er in ieder geval alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten deze zondag.

Bekijk de hele video van RTL GP hieronder.

Video: Wat zijn de kansen voor <em>Max Verstappen</em> tijdens de GP van <em>Monaco</em> Dit weekend wordt de legendarische GP van Monaco gereden, maar wat zijn de kansen van Max Verstappen op het beroemde straatcircuit? Red Bull Racing moet het dit weekend de snelheid laten zien, die iedereen dacht dat ze zouden hebben. Max verstappen en teamgenoot Sergio Perez zullen er in ieder geval alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten deze zondag. Bekijk de hele video van RTL GP hieronder. Bekijk ook Max Verstappen over kwalificatie GP van Spanje: "Maximale er uit gehaald" Bekijk deze video » Heftige beelden: Max Verstappen rijdt twee koeien en oude man aan met Formule 1-auto Bekijk deze video »
Formule 1 :
Video: Wat zijn de kansen voor Max Verstappen tijdens de GP van Monaco


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Wat zijn de kansen voor Max Verstappen tijdens de GP van Monaco of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier