EenVandaag gemist? Interview Máxima goed voor reputatie Koninklijk Huis

EenVandaag gemist? Interview Máxima goed voor reputatie Koninklijk Huis

Koningin Máxima is vandaag vijftig jaar geworden en ter ere van haar verjaardag geeft ze een officieel tv-interview samen met Matthijs van Nieuwkerk. De laatste keer dat Máxima een officieel tv-interview gaf was in 2013. Journalist Sam Hoevenaar verwacht geen verassingen vanavond, volgens hem is het interview vooral goed voor de reputatie van het Koninklijk Huis.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em> gemist? Interview <em>Máxima</em> goed voor reputatie <em>Koninklijk Huis</em> Koningin Máxima is vandaag vijftig jaar geworden en ter ere van haar verjaardag geeft ze een officieel tv-interview samen met Matthijs van Nieuwkerk. De laatste keer dat Máxima een officieel tv-interview gaf was in 2013. Journalist Sam Hoevenaar verwacht geen verassingen vanavond, volgens hem is het interview vooral goed voor de reputatie van het Koninklijk Huis. Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder. Bekijk ook Tijd voor Max gemist? koningin Máxima is blij met nieuwe fotograaf Bekijk deze video » Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen" Bekijk deze video » Claudia de Breij over jarige koningin Máxima: "Ze heeft een soort natuurlijk overwicht" Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag gemist? Interview Máxima goed voor reputatie Koninklijk Huis


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag gemist? Interview Máxima goed voor reputatie Koninklijk Huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier