Froukje speelt 'Net Als Toen' van Corry Brokken tijdens De Vooravond

Froukje speelt 'Net Als Toen' van Corry Brokken tijdens De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Froukje</em> speelt 'Net Als Toen' van <em>Corry Brokken</em> tijdens <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Corry Brokken won het Eurovisie Songfestival in 1957 met haar nummer 'Net Als Toen'. Zangeres Froukje opent De Vooravond met een cover van dit prachtige nummer, live vanuit Ahoy. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Froukje speelt 'Net Als Toen' van Corry Brokken tijdens De Vooravond

Corry Brokken won het Eurovisie Songfestival in 1957 met haar nummer 'Net Als Toen'. Zangeres Froukje opent De Vooravond met een cover van dit prachtige nummer, live vanuit Ahoy.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Froukje speelt 'Net Als Toen' van Corry Brokken tijdens De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier