Anne Vegter en YMP brengen tijdens De Vooravond een ode aan Rotterdam

Anne Vegter en YMP brengen tijdens De Vooravond een ode aan Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Anne Vegter</em> en <em>YMP</em> brengen tijdens <em>De Vooravond</em> een ode aan Rotterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Rotterdamse stadsdichter Anne Vegter en dichter Y.M.P. dichten speciaal voor De Vooravond een gedicht over de saamhorigheid in hun stad Rotterdam: "Rotterdam is een stad van olie met water mengen." Burgermeester Aboutaleb is erg onder de indruk van het mooie gedicht. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Anne Vegter en YMP brengen tijdens De Vooravond een ode aan Rotterdam

De Rotterdamse stadsdichter Anne Vegter en dichter Y.M.P. dichten speciaal voor De Vooravond een gedicht over de saamhorigheid in hun stad Rotterdam: "Rotterdam is een stad van olie met water mengen." Burgermeester Aboutaleb is erg onder de indruk van het mooie gedicht.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV