De Vooravond: Actrice Romana Vrede verklaart haar liefde voor Rotterdam

De Vooravond: Actrice Romana Vrede verklaart haar liefde voor Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Actrice <em>Romana Vrede</em> verklaart haar liefde voor Rotterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Actrice en theatermaker Romana Vrede is naar eigen zeggen 'verliefd' op Rotterdam. In 2009 schreef ze zelfs een voorstelling over de stad. Tijdens De Vooravond leest Romana een stukje voor uit de openingsmonoloog van haar stuk: "Rotterdam is, je hoeft maar langs de Maasboulevard te lopen en je weet het." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Actrice Romana Vrede verklaart haar liefde voor Rotterdam

Actrice en theatermaker Romana Vrede is naar eigen zeggen 'verliefd' op Rotterdam. In 2009 schreef ze zelfs een voorstelling over de stad. Tijdens De Vooravond leest Romana een stukje voor uit de openingsmonoloog van haar stuk: "Rotterdam is, je hoeft maar langs de Maasboulevard te lopen en je weet het."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Actrice Romana Vrede verklaart haar liefde voor Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier