Michelle David covert 'Slow Down' van Douwe Bob tijdens De Vooravond

Michelle David covert 'Slow Down' van Douwe Bob tijdens De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Michelle David</em> covert 'Slow Down' van Douwe Bob tijdens <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Amerikaanse zangeres Michelle David covert de inzending van Nederland tijdens het songfestival in 2016. De zangeres geeft een twist aan Douwe Bobs 'Slow Down’, live vanuit Ahoy in Rotterdam. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Michelle David covert 'Slow Down' van Douwe Bob tijdens De Vooravond

De Amerikaanse zangeres Michelle David covert de inzending van Nederland tijdens het songfestival in 2016. De zangeres geeft een twist aan Douwe Bobs 'Slow Down’, live vanuit Ahoy in Rotterdam.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michelle David covert 'Slow Down' van Douwe Bob tijdens De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier