Video: eerste juryshow Songfestival mét 3.500 bezoekers in de zaal

Video: eerste juryshow Songfestival mét 3.500 bezoekers in de zaal

Vanavond vindt de eerste juryshow plaats van het Songfestival met maar liefst 3.500 bezoekers! De show is niet te zien op tv, maar Ahoy Rotterdam loopt al vol met mensen. Hila checkt hoe zo'n show plaats gaat vinden en gaat ze langs bij de jongens van FOURCE.

Bekijk de video van het Songfestival hieronder.

Video: eerste juryshow <em>Songfestival</em> mét <em>3.500 bezoekers</em> in de zaal Vanavond vindt de eerste juryshow plaats van het Songfestival met maar liefst 3.500 bezoekers! De show is niet te zien op tv, maar Ahoy Rotterdam loopt al vol met mensen. Hila checkt hoe zo'n show plaats gaat vinden en gaat ze langs bij de jongens van FOURCE. Bekijk de video van het Songfestival hieronder. Bekijk ook Video: Nikkie Plessen vindt deze Songfestival-outfit vreselijk Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Rotterdamse vrouwen zijn fan van Jeangu Macrooy Bekijk deze video » De Vooravond: Emma Wortelboer filmt backstage bij het Eurovisie Songestival Bekijk deze video » Michelle David covert 'Slow Down' van Douwe Bob tijdens De Vooravond Bekijk deze video »
Songfestival :
Video: eerste juryshow Songfestival mét 3.500 bezoekers in de zaal


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: eerste juryshow Songfestival mét 3.500 bezoekers in de zaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV