Veronica Inside gemist? René van der Gijp over 'volstrekt niveauloze' Eredivisie

Veronica Inside gemist? René van der Gijp over 'volstrekt niveauloze' Eredivisie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> over 'volstrekt niveauloze' Eredivisie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ajax speelt goede competities, maar René van der Gijp is niet bepaald te spreken over het niveau van de Eredivisie: "Het is niet om aan te gluren, volstrekt niveauloos." Volgens hem zijn er drie clubs waar echt wat in zou zitten: "Ajax, AZ en PSV", aldus René. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ajax speelt goede competities, maar René van der Gijp is niet bepaald te spreken over het niveau van de Eredivisie: "Het is niet om aan te gluren, volstrekt niveauloos." Volgens hem zijn er drie clubs waar echt wat in zou zitten: "Ajax, AZ en PSV", aldus René.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René van der Gijp over 'volstrekt niveauloze' Eredivisie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier