Máxima over eerste ontmoeting Willem-Alexander: "Wie denkt hij dat hij is?"

Máxima over eerste ontmoeting Willem-Alexander: "Wie denkt hij dat hij is?"

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn inmiddels al negentien jaar met elkaar getrouwd. De beelden staan nog in ons netvlies gebrand, maar de ontmoeting tussen de twee zag er helemaal niet zo rooskleurig uit.

<em>Máxima</em> over eerste ontmoeting <em>Willem-Alexander</em>: &quot;Wie denkt hij dat hij is?&quot; Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn inmiddels al negentien jaar met elkaar getrouwd. De beelden staan nog in ons netvlies gebrand, maar de ontmoeting tussen de twee zag er helemaal niet zo rooskleurig uit. Foto'sTijdens de eerste ontmoeting tussen de koning en koningin wilde Máxima graag foto's maken, maar Willem-Alexander was daar niet zo van gediend, hij staat natuurlijk flink in de spotlights als lid van de koninklijke familie. Máxima vond dat echter maar raar: "Wie denkt hij dat hij is? Als ik foto's wil maken, maak ik gewoon foto's." Dat was niet zo'n voorspoedige start. Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Dionne Stax op bezoek bij appartement van koningin Máxima in New York Bekijk deze video » Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen" Bekijk deze video » EenVandaag gemist? Interview Máxima goed voor reputatie Koninklijk Huis Bekijk deze video »
Royals :
Máxima over eerste ontmoeting Willem-Alexander: "Wie denkt hij dat hij is?"

Foto's
Tijdens de eerste ontmoeting tussen de koning en koningin wilde Máxima graag foto's maken, maar Willem-Alexander was daar niet zo van gediend, hij staat natuurlijk flink in de spotlights als lid van de koninklijke familie. Máxima vond dat echter maar raar: "Wie denkt hij dat hij is? Als ik foto's wil maken, maak ik gewoon foto's." Dat was niet zo'n voorspoedige start.

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Máxima over eerste ontmoeting Willem-Alexander: "Wie denkt hij dat hij is?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier