Familie Gillis: Peter boos op Nicol na plaatsen hekwerk

Familie Gillis: Peter boos op Nicol na plaatsen hekwerk

De eendjes van Nicol blijven maar weglopen en om die reden neemt Nicol drastische maatregelen, maatregelen waar Peter niet heel blij mee is: "Weg ermee, dat doet afbreuk aan die hele vijver!" Het hekwerk wat Nicol, of eigenlijk de vrienden van Nicol, gebouwd hebben, gaat er volgens de man des huizes niet komen.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis</em>: Peter boos op <em>Nicol</em> na plaatsen hekwerk De eendjes van Nicol blijven maar weglopen en om die reden neemt Nicol drastische maatregelen, maatregelen waar Peter niet heel blij mee is: "Weg ermee, dat doet afbreuk aan die hele vijver!" Het hekwerk wat Nicol, of eigenlijk de vrienden van Nicol, gebouwd hebben, gaat er volgens de man des huizes niet komen. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Peter Gillis over derde seizoen Massa is Kassa: “Veel gehatseflats” Bekijk deze video » Familie Gillis gemist? Nicol organiseert meidenmiddag waarbij geld gaat rollen Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol is boos, want ze is van de promofoto geknipt Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Peter boos op Nicol na plaatsen hekwerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier