Veronica Inside: Hans Kraay Jr. wordt belachelijk gemaakt om zuurstokroze jasje

Veronica Inside: Hans Kraay Jr. wordt belachelijk gemaakt om zuurstokroze jasje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: Hans Kraay Jr. wordt belachelijk gemaakt om <em>zuurstokroze jasje</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Aan tafel bij VI hebben de mannen eigenlijk maar oog voor één ding: het jasje van Hans. Hij draagt een zuurstokroze jasje en dat maakt heel wat los bij onder andere Johan Derksen: "Heb jij dat jasje geleend van Arie Boomsma?" Het maakt Hans zelf weinig uit wat zijn collega's ervan vinden. Toch is hij het ermee eens dat het jasje na de uitzending regelrecht de prullenbak in gaat. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aan tafel bij VI hebben de mannen eigenlijk maar oog voor één ding: het jasje van Hans. Hij draagt een zuurstokroze jasje en dat maakt heel wat los bij onder andere Johan Derksen: "Heb jij dat jasje geleend van Arie Boomsma?" Het maakt Hans zelf weinig uit wat zijn collega's ervan vinden. Toch is hij het ermee eens dat het jasje na de uitzending regelrecht de prullenbak in gaat.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Hans Kraay Jr. wordt belachelijk gemaakt om zuurstokroze jasje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier