Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! is de situatie zo erg dat de hoogzwangere Michelle op het punt staat te vertrekken bij haar man Sam. HulpIn het zuidelijk gelegen Ossendrecht roept de hoogzwangere Michelle de hulp in van John Williams en zijn team. BouwputMet haar 6-jarige zoontje, Devon, en haar Belgische man, de 23-jarige Sam, woont ze in een huis waar werkelijk niks af is. De elektra ligt open, er is geen licht en de babykamer is nog één grote bouwput. VertrekkenMichelle kan er niet meer tegen en staat op het punt te vertrekken. Zien: Pijnlijk moment voor Leonie ter Braak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video » Kinderen kopen een huis: Bente koopt een huis van half miljoen euro Bekijk deze video »
Uitzending :
Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! is de situatie zo erg dat de hoogzwangere Michelle op het punt staat te vertrekken bij haar man Sam.

Hulp
In het zuidelijk gelegen Ossendrecht roept de hoogzwangere Michelle de hulp in van John Williams en zijn team.

Bouwput
Met haar 6-jarige zoontje, Devon, en haar Belgische man, de 23-jarige Sam, woont ze in een huis waar werkelijk niks af is. De elektra ligt open, er is geen licht en de babykamer is nog één grote bouwput.

Vertrekken
Michelle kan er niet meer tegen en staat op het punt te vertrekken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier