Op1 gemist? Cornald Maas over Songfestival: "Eerste confrontatie met zoveel publiek"

Op1 gemist? Cornald Maas over Songfestival: "Eerste confrontatie met zoveel publiek"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Cornald Maas over <em>Songfestival</em>: &quot;Eerste confrontatie met zoveel publiek&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag mochten 3.500 mensen Ahoy betreden om daar te genieten van de eerste show binnen een reeks aan shows voor het Songfestival. Een bijzonder moment voor zowel het publiek als de artiest. "Het is een eerste confrontatie is met zoveel publiek en dan hier in Rotterdam", aldus Maas. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Cornald Maas over Songfestival: "Eerste confrontatie met zoveel publiek"

Vandaag mochten 3.500 mensen Ahoy betreden om daar te genieten van de eerste show binnen een reeks aan shows voor het Songfestival. Een bijzonder moment voor zowel het publiek als de artiest. "Het is een eerste confrontatie is met zoveel publiek en dan hier in Rotterdam", aldus Maas.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Cornald Maas over Songfestival: "Eerste confrontatie met zoveel publiek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier