Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk over reis Griekenland: "Was niet solidair"

Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk over reis Griekenland: "Was niet solidair"

Koningin Máxima viert vandaag haar 50e verjaardag en om die reden deelt ze herinneringen in een interview met Matthijs van Nieuwkerk. Verdrietige, blije en liefdevolle herinneringen. De reis naar Griekenland is een herinnering die Nederland nog wel even bij blijft. "Het was een inschattingsfout, het mocht, maar was niet solidair", aldus de koningin.

Bekijk het fragment uit het interview via Hart van Nederland hieronder.

<em>Máxima</em> tijdens interview <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> over reis Griekenland: &quot;Was niet solidair&quot; Koningin Máxima viert vandaag haar 50e verjaardag en om die reden deelt ze herinneringen in een interview met Matthijs van Nieuwkerk. Verdrietige, blije en liefdevolle herinneringen. De reis naar Griekenland is een herinnering die Nederland nog wel even bij blijft. "Het was een inschattingsfout, het mocht, maar was niet solidair", aldus de koningin. Bekijk het fragment uit het interview via Hart van Nederland hieronder. Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen" Bekijk deze video » Máxima over eerste ontmoeting Willem-Alexander: "Wie denkt hij dat hij is?" Bekijk deze video » Video: ondeugende Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk over reis Griekenland: "Was niet solidair" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier