Mannen VI en Hélène Hendriks vanaf 10 juni op de buis met Oranje Zomer

Mannen VI en Hélène Hendriks vanaf 10 juni op de buis met Oranje Zomer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Mannen <em>VI</em> en Hélène Hendriks vanaf 10 juni op de buis met <em>Oranje Zomer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van VI bundelen de krachten met Hélène Hendriks en zijn vanaf 10 juni te zien in het gloednieuwe programma 'De Oranjezomer'. Het programma zal dagelijks te zien zijn op SBS. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van VI bundelen de krachten met Hélène Hendriks en zijn vanaf 10 juni te zien in het gloednieuwe programma 'De Oranjezomer'. Het programma zal dagelijks te zien zijn op SBS.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mannen VI en Hélène Hendriks vanaf 10 juni op de buis met Oranje Zomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier