Op1 gemist? Jeroen Pauw over interview Máxima: "Er zijn kwesties, die komen niet uit de verf"

Op1 gemist? Jeroen Pauw over interview Máxima: "Er zijn kwesties, die komen niet uit de verf"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Jeroen Pauw over interview <em>Máxima</em>: &quot;Er zijn kwesties, die komen niet uit de verf&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jeroen Pauw ging Matthijs van Nieuwkerk ooit voor toen hij koningin Máxima mocht interviewen in 2005. Hij geeft aan dat het moeilijk is om iemand van de koninklijke familie te bevragen: "Er zijn kwesties die komen niet echt uit de verf." Omgaan met teleurstellingen is hoe Pauw het omschrijft. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jeroen Pauw over interview Máxima: "Er zijn kwesties, die komen niet uit de verf"

Jeroen Pauw ging Matthijs van Nieuwkerk ooit voor toen hij koningin Máxima mocht interviewen in 2005. Hij geeft aan dat het moeilijk is om iemand van de koninklijke familie te bevragen: "Er zijn kwesties die komen niet echt uit de verf." Omgaan met teleurstellingen is hoe Pauw het omschrijft.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jeroen Pauw over interview Máxima: "Er zijn kwesties, die komen niet uit de verf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier