Op1: Jeroen Pauw vindt dat Matthijs van Nieuwkerk meer had kunnen doorvragen

Op1: Jeroen Pauw vindt dat Matthijs van Nieuwkerk meer had kunnen doorvragen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Jeroen Pauw vindt dat <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> meer had kunnen doorvragen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Matthijs van Nieuwkerk heeft ter ere van de verjaardag van Máxima, de koningin mogen interviewen. Jeroen Pauw heeft dit eerder in 2005 al gedaan en geeft nu zijn mening over de interviewstijl van Matthijs. Hij gelooft namelijk dat hij nog wel wat meer had mogen doorvragen, maar dat hij dat niet heeft gedaan omdat hij de ruimte er niet voor zag. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Jeroen Pauw vindt dat Matthijs van Nieuwkerk meer had kunnen doorvragen

Matthijs van Nieuwkerk heeft ter ere van de verjaardag van Máxima, de koningin mogen interviewen. Jeroen Pauw heeft dit eerder in 2005 al gedaan en geeft nu zijn mening over de interviewstijl van Matthijs. Hij gelooft namelijk dat hij nog wel wat meer had mogen doorvragen, maar dat hij dat niet heeft gedaan omdat hij de ruimte er niet voor zag.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jeroen Pauw vindt dat Matthijs van Nieuwkerk meer had kunnen doorvragen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier