Op1: directeur Ahoy begon al met rondbellen voordat Duncan Songfestival überhaupt had gewonnen

Op1: directeur Ahoy begon al met rondbellen voordat Duncan Songfestival überhaupt had gewonnen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: directeur <em>Ahoy</em> begon al met rondbellen voordat Duncan <em>Songfestival</em> überhaupt had gewonnen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jolanda Jansen, directeur van Ahoy Rotterdam, is al gaan bellen met locaties die het Songfestival hebben georganiseerd zonder dat ze wist dat Nederland ging winnen. "We zijn naar die kalender gaan kijken, want stel dat", aldus de directeur. Hoewel Jolanda al een soort paranormale ingeving had dat Duncan zou gaan winnen, heeft dat vroege schakelen haar niet per se het Songfestival opgeleverd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: directeur Ahoy begon al met rondbellen voordat Duncan Songfestival überhaupt had gewonnen

Jolanda Jansen, directeur van Ahoy Rotterdam, is al gaan bellen met locaties die het Songfestival hebben georganiseerd zonder dat ze wist dat Nederland ging winnen. "We zijn naar die kalender gaan kijken, want stel dat", aldus de directeur. Hoewel Jolanda al een soort paranormale ingeving had dat Duncan zou gaan winnen, heeft dat vroege schakelen haar niet per se het Songfestival opgeleverd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: directeur Ahoy begon al met rondbellen voordat Duncan Songfestival überhaupt had gewonnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier