Op1 gemist? Angela de Jong vooral benieuwd naar Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie

Op1 gemist? Angela de Jong vooral benieuwd naar Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Angela de Jong</em> vooral benieuwd naar Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. tv-columniste Angela de Jong is goed bekend in de media cultuur door haar uitgesproken mening. Nu kan ze niet om het Songfestival heen: "Ik ben vooral benieuwd hoe Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie het doen." Ze vraagt zich af of het geheel niet te 'stijf' wordt, de teksten lagen namelijk al maanden klaar. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Angela de Jong vooral benieuwd naar Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie

tv-columniste Angela de Jong is goed bekend in de media cultuur door haar uitgesproken mening. Nu kan ze niet om het Songfestival heen: "Ik ben vooral benieuwd hoe Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie het doen." Ze vraagt zich af of het geheel niet te 'stijf' wordt, de teksten lagen namelijk al maanden klaar.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Angela de Jong vooral benieuwd naar Chantal, Jan, Edsilia en Nikkie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier