Said Kasmi in Op1 over Songfestival: "Veel enthousiasme bij Rotterdammers"

Said Kasmi in Op1 over Songfestival: "Veel enthousiasme bij Rotterdammers"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Said Kasmi in <em>Op1</em> over <em>Songfestival</em>: &quot;Veel enthousiasme bij Rotterdammers&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Said Kasmi, wethouder van Onderwijs, Cultuur en Toerisme geeft aan dat Rotterdam Songfestivalkoorts heeft. "Er is heel veel enthousiasme bij Rotterdammers." Natuurlijk had hij het festijn ook in een andere vorm willen zien, maar alsnog wordt er genoten van de aandacht voor de stad. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Said Kasmi in Op1 over Songfestival: "Veel enthousiasme bij Rotterdammers"

Said Kasmi, wethouder van Onderwijs, Cultuur en Toerisme geeft aan dat Rotterdam Songfestivalkoorts heeft. "Er is heel veel enthousiasme bij Rotterdammers." Natuurlijk had hij het festijn ook in een andere vorm willen zien, maar alsnog wordt er genoten van de aandacht voor de stad.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Said Kasmi in Op1 over Songfestival: "Veel enthousiasme bij Rotterdammers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier